Kokosova Vlakna

                          

 

Cocogreen je jedna od vodećih firmi u svetu za proizvodnju i distribuciju kokosovog vlakna. Kokosovo vlakno koje ima primenu u poljoprivredi se proizvodi na Šri Lanci, gde pored sopstvenih plantaža kokosovih palmi i tri pogona za obradu, funkcioniše i centar za istraživanje i razvoj.
Isporukama za više od 26 država, firma upravlja iz centra u Mančesteru. Cocogreen kao englesko-šri lanska firma od 2009. godine pod svojim imenom ima proizvodnju u premium kvaliteta, mada firma posluje od 1996 god, kao proizvodjač kokosovih vlakana. U okviru strogog sistema kontrole kvaliteta, obradom kokosovog vlakna tokom celog proizvodnog procesa, upravljaju visoko kvalifikovani inženjeri i tehničari.
Počev od kontrole plantaža kokosovih palmi, pa preko sušenja i prosejavanja u betoniranim sušilicama, odnosno pranja i puferovanja slatkom vodom, sve do presovanja, pakovanja i transporta mešavina različitih frakcija, kompletan radni proces se vrši integralno, unutar preduzeća. Zahvaljujući ovome, nasuprot proizvodima mnogih drugih preduzeća, Cocogreen je u stanju da neprekidno garantuje stalni kvalitet kokosovog vlakna poljoprivredi.
Dokazujući posvećenost za proizvodnju kokosovog vlakna izvrsnog kvaliteta, Cocogreen raspolaže sertifikatom ISO 9001:2008, potvrdom SA 8000 i članstvom u LEAF-u. Sve ovo je u skladu sa filozofijom Cocogreen-a; obezbeđivanje nepobedivog kvaliteta zahvaljujući neprekidnom razvoju i ispitivanjima, što zajedno sa neposrednim kontaktom sa kupcima i tehnološkom podrškom predstavlja sinonim za zadovoljne i uspešne poljoprivrednike.
Ponosni smo na to, da kao isključivi distributeri za srednju Srbiju, možemo naše kupce da upoznamo sa Cocogreen kokosovim vlaknima, koji predstavljaju jednu potpuno novu dimenziju u ponudi podloga za uzgajanje biljaka.

Saradnici FRISCH & FRISCH d.o.o.-a

           

 

 

Galerija slika