Kókuszrost

                          

 

 

A Cocogreen a világ egyik vezető kókuszrost előállító és forgalmazó cége. A kertészeti felhasználású kókuszrost termékeket Srí Lankán állítják elő, ahol saját kókuszpálma ültetvényeik és három feldolgozó üzemük mellett kutató-fejlesztő központjuk is működik.
A több mint 26 országba irányuló szállítmányokat manchesteri központjukból irányítják. Bár kókuszrost feldolgozó cégként 1996 óta a kertészeti közeggyártók fontos szereplői, a Cocogreen, mint angol-srílankai közös vállalat, 2009-től gyártja saját név alatt prémium minőségű termékeit. Szigorú minőségellenőrzési rendszerük keretében, a kókuszrost feldolgozás teljes menetét magasan képzett mérnökök és technikusok felügyelik.
Kezdve a kókuszpálma ültetvények ellenőrzésétől, a betonozott szárítókban történő szárításon, rostáláson, az édes vízzel történő átmosatáson és pufferelésen keresztül a különböző frakciójú keverékek préseléséig, csomagolásáig és szállításáig, a teljes munkafolyamat integráltan, cégen belül történik. Ennek köszönhető, hogy sok más gyártó termékeivel ellentétben, a Cocogreen kókuszrost egyenletes, állandó minőséget tud garantálni a kertészek számára.
Bizonyítva a kiváló minőségű kókuszrost gyártása iránti elkötelezettségüket, a Cocogreen rendelkezik ISO 9001:2008 minősítéssel, SA 8000 bizonyítvánnyal és LEAF tagsággal is. Mindezek összhangban vannak a Cocogreen filozófiájával; a folyamatos fejlesztéseknek és kutatásoknak köszönhető verhetetlen minőség biztosítsa, ami a vásárlókkal való közvetlen kapcsolattartással és technológiai támogatással párosulva egyet jelent a kertészek elégedettségével és sikerével.

a FRISCH & FRISCH kft. munkatársai

           

 

 

Galerija slika